ترکیبات زیست فعال طبیعی جدا شده از چندین گیاه معطر به دلیل ویژگی های منحصر به فردشان که اهمیت زیادی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی دارند، قرن ها مورد مطالعه قرار گرفته اند.
به عنوان مثال، چندین فعالیت مفید به برخی از ترکیبات خاص موجود در آویشن مانند خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد عفونی کننده نسبت داده شده است.
آویشن کوهی برای مو و پوست انسان بسیار مفید می باشد.
علاوه بر این، این ترکیبات به عنوان عمومی شناخته شده به عنوان ایمن (GRAS) طبقه بندی می شوند که به این معنی است که می توانند به عنوان یک ماده غذایی در محصولات غذایی استفاده شوند.
فرآیندهای استخراج مرسوم این ترکیبات و اشکال مشتق شده آنها از برگ آویشن به خوبی ثابت شده است.
با این حال، آنها برخی از اشکالات مهم مانند زمان استخراج طولانی، بازده کم، مصرف حلال بالا و تجزیه ترکیبات حرارت پذیر را نشان می دهند.
بنابراین، روشهای نوآورانه استخراج مانند روشهای اولتراسوند، مایکروویو، آنزیمی، اهمی و به کمک گرما میتوانند استراتژیهای مفیدی برای افزایش بازده استخراج و کاهش دمای پردازش، زمان استخراج و مصرف انرژی و حلال باشند.
علاوه بر این، جنبههای دسترسی زیستی و فراهمی زیستی این ترکیبات فعال زیستی و همچنین سرنوشت متابولیک آنها برای توسعه غذاهای کاربردی جدید بسیار مهم است.
علاوه بر این، روشهای بیحرکتی برای بهبود پایداری، حلالیت و فراهمی زیستی کلی این ترکیبات ارزشمند برای کاربردهای تجاری آنها ضروری است. هدف این بررسی ارائه دیدگاه کلی از تکنیکهای استخراج نوآورانه برای استخراج ترکیبات هدف با فعالیتهای ضد التهابی و ضد میکروبی است.
علاوه بر این، زیست دسترسی و فراهمی زیستی این ترکیبات قبل و بعد از پردازش مورد بحث قرار گرفت.
علاوه بر این، برخی از مهم ترین ویژگی های آویشن و فرآورده های مشتق از آن در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.