شیره شکلاتی که گاهی به آن شکلات شیرین نشده نیز گفته می شود، پایه همه انواع شکلات است.
این خمیر غلیظ و قهوه ای تیره از نوک کاکائو، داخل دانه کاکائو ایجاد می شود.
نوک ها ریز آسیاب می شوند تا بافتی صاف پیدا کنند. وقتی این خمیر گرم می شود به مایعی تبدیل می شود که می تواند به شکل میله یا چیپس درآید.
شیره شکلاتی 100% کاکائو است، بدون مواد افزودنی.
افزودنی شکلات تلخ گالاردو فرمند بسیار اندک و نا چیز می باشد.
این خمیر تحت فشار بالا به کره کاکائو و پودر کاکائو (که به آن جامدات کاکائو نیز می گویند) جدا می شود.
با وجود نام، شیره شکلاتی در واقع حاوی الکل نیست.
شکلات سفید به دلیل رنگ کرم یا عاج آن به راحتی قابل تشخیص است.
از ترکیب شکر، کره کاکائو، شیر، وانیل و لسیتین (امولسیفایری که به ترکیب شدن مواد با هم کمک می کند) به دست می آید.
این مواد به شکلات سفید عطر شیرین وانیلی می دهند.
شکلات سفید اغلب دارای طعمی است که می توان آن را عمدتاً شیرین توصیف کرد، با نت های برجسته از شیر تغلیظ شده شیرین و وانیل.
شکلات سفید با کیفیت خوب، بافتی غنی، نرم و خامه ای خواهد داشت – این ویژگی از پایه کره کاکائو و محتوای بالای شکر و شیر آن ناشی می شود.
شکلات سفید منحصر به فرد است زیرا حاوی مواد جامد کاکائو نیست.
مواد جامد کاکائو چیزی هستند که به شکلات رنگ قهوه ای تیره و طعم شکلاتی می دهند که همه ما آن را می شناسیم و دوست داریم.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) استانداردهای طبقه بندی را برای هر نوع شکلات تعیین می کند.
طبق تعریف آنها، برای اینکه چیزی شکلات سفید در نظر گرفته شود باید حداقل 20 درصد کره کاکائو و 14 درصد شیر و بیش از 55 درصد شکر داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.