در اینجا برخی از رایج ترین انواع عدس آورده شده است:
عدس قهوه ای: رایج ترین نوع عدس است.
آنها طعم ملایم و خاکی دارند.
آنها در رنگ های مختلف از قهوه ای روشن تا قهوه ای بسیار تیره موجود هستند.
پخت آن ها 20 تا 30 دقیقه طول می کشد و در حین پخت می توانند شکل خود را به خوبی حفظ کنند.
طعم آنها در سوپ و خورش بهتر است.
عدس سبز فله یا فرانسوی: این عدس سبز کوچک و خالدار با پوشش بیرونی براق است.
آنها همچنین می توانند پس از پختن شکل خود را حفظ کنند و طعم فلفلی داشته باشند.
آنها از منطقه فرانسوی Le Puy سرچشمه گرفته اند.
این عدس پوی بافتی ترد دارد و برای سالاد و سایر غذاهای جانبی ایده آل است.
عدس قرمز: این عدس سریعترین پخته است.
آنها می توانند ظرف 10 دقیقه یا کمتر بپزند. اینها یک مکمل عالی برای وعده غذایی شما هستند و سرشار از آهن هستند.
اینها شیرین ترین عدس ها هستند و طعمی آجیلی دارند.
آنها را به عنوان ماسور دال در بازارهای هند و خاورمیانه خواهید یافت.
بلوگا: اینها دیسکی شکل، ریز و سیاه هستند.
آنها بسیار شبیه خاویار هستند.
آنها به طور طبیعی بدون گلوتن هستند و می توانند پایه ای عالی برای سالادهای گرم باشند.
اینها برخی از انواع مهم عدس موجود در سراسر جهان هستند.
در بخش بعدی به فواید سلامتی آنها خواهیم پرداخت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.