گاهی اوقات، تغییرات به ظاهر کوچک در اندازه گیری سلامت می تواند تفاوت بسیار زیادی در رفاه افراد ایجاد کند.
این مورد در مورد تأثیر ماده مغذی ضروری سدیم بر فشار خون است، نیمه مشکل ساز عامل طعم دهنده محبوب کلرید سدیم، که معمولاً به عنوان نمک شناخته می شود.
نمک رستورانی جزو مرغوب ترین نوع نمک ها می باشد که از فروش بالایی برخوردار است.
مقدار نمکی که مصرف آن برای مردم بیخطر است، یک قرن است که درگیر مناقشات بوده است و بعید است که این بحث به این زودی حل شود. تعداد زیادی از مطالعات با کیفیت متفاوت که مصرف سدیم و سلامتی را به هم مرتبط میکنند، آونگ را به جلو و عقب کشیدهاند و مقررات را برای محدود کردن سدیم در بیشتر غذاهای تجاری آماده کردهاند. برخی از افراد بهویژه به توانایی سدیم در افزایش فشار خون حساس هستند، اما با توجه به اینکه فشار خون بالا در حال حاضر رایج است و اجتناب از مصرف بیش از حد نمک چقدر دشوار است، بسیاری از کارشناسان معتقدند که ایمنترین رویکرد کاهش کلی سطح سدیم در غذاهای آماده و فرآوری شده
بیش از 100 میلیون آمریکایی فشار خون بالا دارند، اختلالی که خطر حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد و برای بسیاری از مردم با مصرف بیش از حد سدیم بدتر میشود.
فقط یک افزایش چهار میلی متری فشار خون – مثلاً از 130 به 134 میلی متر جیوه – می تواند سلامت برخی افراد را به خطر بیندازد و فشار خون افرادی که به ویژه به نمک حساس هستند می تواند تا 10 میلی متر یا بیشتر از جیوه افزایش یابد.
یک رژیم غذایی معمولی پر نمک در سال 2010، یک تیم دانشگاه استنفورد تخمین زد که کاهش حدود 350 میلی گرم سدیم در روز (کمتر از یک ششم قاشق چایخوری) فشار خون سیستولیک را تنها 1.25 میلی متر جیوه کاهش می دهد و در عین حال از حدود یک میلیون سکته مغزی و حمله قلبی جلوگیری می کند.
مطالعه جدیدی که در 600 روستا در روستاهای چین با 20995 نفر که با خطر بالای سکته روبرو هستند انجام شد، نشان داد که جایگزینی نمک با سدیم کاهش یافته به جای نمک معمولی به طور قابل توجهی میزان حوادث قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از آن را در طی یک پیگیری متوسط کاهش می دهد. کمتر از پنج
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.