گردو بدون کلسترول است، بنابراین کسانی که مجبورند کلسترول بالا را حفظ کنند، می توانند با خیال راحت مصرف شوند.
مصرف 60/40 گرم گردو در روز کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و سطح HDL خوب را بدون تغییر نگه می دارد.
گردو برادران حسینی سرشار از چربی های اشباع نشده، پلی فنل ها، چربی های اشباع نشده چندگانه است و در برخی موارد علاوه بر کاهش کلسترول بد، به لطف عملکرد اسید اولئیک، می تواند سطح کلسترول خوب را نیز بالا ببرد.
نکته مهم این است که آنها را با غذاهای چرب یا پرکالری مرتبط نکنید، زیرا آجیل کالری دارد و باعث افزایش وزن می شود.
آرد گردو اغلب برای طعم دادن به ماکارونی تخم مرغ تازه یا نان و سایر محصولات پخته شده استفاده می شود.
آرد گردو از استخراج دانه هایی که برای تولید روغن گردو استفاده می شود تولید می شود.
بقایای فیبری اینها اساس خود آرد است.
بنابراین، آرد آجیل بسیار سبک تر از میوه اصلی و روغن است و همچنین از نظر مواد مغذی غنی تر است.
آرد گردو بدون گلوتن است، بنابراین برای کسانی که از بیماری سلیاک رنج می برند مناسب است.
از آن در تهیه نان و همچنین دسر قاشقی، بستنی و دسرهای یخ زده استفاده می شود.
آرد گردو سرشار از چربی های امگا 3 است و سطح کلسترول بد را تحت کنترل نگه می دارد. همچنین حاوی فیبرهای زیادی است، بنابراین به انتقال روده کمک می کند.
آرد گردو همچنین حاوی آرژنین است، اسید آمینه ای که رگ های خونی را گشاد می کند و بدن را در حین فعالیت های بدنی چابک تر می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.