محبوب ترین نوع برنج طارم عطری محلی قرقیزستان برنج اوزگون نام دارد که در استان اوش کشت می شود و به دلیل طعم فوق العاده اش معروف است.
دانه ها با رنگ قرمز قهوه ای و نوارهای قهوه ای طولی بر روی بدن دانه به دلیل آب و هوای منحصر به فرد، ترکیب معدنی خاک و همچنین شرایط کشاورزی متفاوت هستند.
از آنجایی که بر اساس بهترین دانش ما، فقدان مطالعات علمی در توصیف خواص و ویژگی های کیفی انواع برنج محلی در کشورهای آسیای مرکزی به ویژه قرقیزستان وجود دارد.
هدف اصلی این مطالعه بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی هشت رقم اصلی برنج مصرفی در آن منطقه این مطالعه همچنین تفاوتهای خواص فیزیکی، بافتی و پخت را بین ارقام مورد مطالعه تعیین کرده و آنها را در طرح سیستم برنج پیادهسازی میکند.
مغز برنج خشک شده در فوریه 2015 از بازار شهر اوش، قرقیزستان جنوبی خریداری شد.
در مجموع 8 رقم مختلف برنج خریداری شد که از این تعداد پنج رقم محلی ازگون چمپیون، باتکن، ازگون کاکیر، ازگون اوچوک و ازگون سرزا و سه رقم وارداتی الیتا کراسنودار روسیه از روسیه، پاکستان از پاکستان و Kapchygai قزاقستان از قزاقستان.
نمونهها از سه فروشنده مختلف جمعآوری شد تا کیفیت نمونه متوسط هر رقم به طور متوسط 700 گرم حفظ شود.
نمونه های رقم از ذرات ریز به عنوان سنگ و علف های هرز خشک پاکسازی و تا زمان انجام آزمایشات آزمایشگاهی در کیسه های پلاستیکی دربسته در دمای اتاق نگهداری شدند.
تنها دانههای برنج با کیفیت خوب در طول تجزیه و تحلیل استفاده شد و هر اندازهگیری در چندین تکرار تعداد کافی برای اطمینان از نتیجه قابل توجه انجام شد.
تجزیه و تحلیل فیزیکی در آزمایشگاه فناوری غذایی دانشگاه چک علوم زیستی پراگ، دانشکده علوم کشاورزی گرمسیری بین مارس، 2015 و فوریه، 2016 انجام شد.
دانههای برنج بهطور تصادفی انتخاب شدند و هر یک از ابعاد آنها 20 بار بر روی هر رقم اندازهگیری و ثبت شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.