بهبود کیفیت رژیم غذایی با مصرف گردو

خوردن گردو ممکن است اثرات مطلوب سلامتی مانند بهبود کیفیت رژیم غذایی و افزایش احتمال فعالیت بدنی را تقویت کند.
محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که در اوایل زندگی گردو پکان مصرف می‌کردند، پس از بررسی 20 سال سابقه رژیم غذایی و 30 سال، احتمال بیشتری برای داشتن فعالیت بدنی بیشتر، داشتن رژیم غذایی با کیفیت‌تر و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بهتر نشان دادند. اندازه گیری های فیزیکی و بالینی

مؤسسه ملی قلب، ریه و خون مؤسسه ملی بهداشت، مطالعه بلندمدت و مداوم توسعه خطر عروق کرونر در بزرگسالان جوان (CARDIA) را تأمین مالی کرد، که قصد داشت به بررسی چگونگی ایجاد عوامل خطر برای بیماری قلبی در طول زمان بپردازد.

این مطالعه یکی از طولانی‌ترین مطالعاتی است که نشان می‌دهد گنجاندن چند گردو تویسرکان همدان سالم برای قلب در رژیم غذایی به طور منظم ممکن است به عنوان سکوی پرشی برای پذیرش نهایی سایر شیوه‌های زندگی سالم باشد.

نتایج همچنین از این ایده حمایت می کند که مصرف گردو ایرانی پوست نازک در دوران نوجوانی و بزرگسالی ممکن است تعدادی از عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

گردو تنها آجیل درختی است که منبع عالی امگا 3 آلفا لینولنیک اسید (2.5 گرم در اونس) است که تحقیقات نشان می دهد ممکن است در سلامت قلب، سلامت مغز و پیری سالم نقش داشته باشد.

علاوه بر این، تنها یک وعده گردو پوست کاغذی ایرانی (1 اونس)، یا تقریباً یک مشت، حاوی انواع مواد مغذی مهم دیگر برای حمایت از سلامت کلی است، از جمله 4 گرم پروتئین، 2 گرم فیبر و منبع خوبی از منیزیم (45 میلی گرم).

گردو همچنین انواع آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها را ارائه می دهد.

به نظر می رسد گردو خواران فنوتیپ بدنی منحصر به فردی دارند که دارای تأثیرات مثبت دیگری مانند کیفیت بهتر رژیم غذایی بر سلامتی دارد، به ویژه زمانی که آنها شروع به خوردن گردو از جوانی تا بزرگسالی می کنند – زیرا خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، چاقی و دیابت افزایش می یابد.

  • منابع:
    1. Study Finds New Health Benefits of Walnuts
  • تبلیغات: 
    1. شگفتیهای زندگی یک فرد میلیاردر!
    2. 30 روزه با ما خوش هیکل شوید
    3. با یک ساعت کار روزانه پولدار شوید!!
    4. خطرات استفاده از روغن تقلبی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.