پودر سیر یک ادویه عالی است که باید روی هر قفسه ادویه ای نگهداری شود.
می تواند جایگزینی عالی برای سیر تازه باشد.
اگر تا به حال با پودر سیر 100 گرمی غذا پخته اید، پس می دانید که این یکی از قوی ترین طعم هایی است که می توانید به یک غذا اضافه کنید، و پودر سیر نیز تقریباً مشابه است.
تعدادی از مواد مغذی مهم را ارائه می دهد که فواید سلامتی مختلفی را ارائه می دهد.
پودر سیر شکل آسیاب شده سیر کم آب است و مزایای زیادی نسبت به سیر تازه دارد.
درست کردن این پودر بسیار آسان است و آن را به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف مانند سوپ، خورش، پیتزا، سس سالاد و در سس هایی مانند سس باربیکیو خواهید یافت.
پودر سیر می تواند راه ظریف تری برای آغشته کردن یک غذا به کل غذا با طعم سیر باشد، نه اینکه به سادگی میخک های خرد شده یا خرد شده را اضافه کنید.
تطبیق پذیری و طعم لذیذ این پودر آن را به ادویه مورد علاقه در سراسر جهان تبدیل کرده است.
هنگامی که سیر را کم آب می کنید، عمر مفید آن را به طور تصاعدی افزایش می دهید، بنابراین می توان آن را برای ماه ها یا حتی سال ها بدون از دست دادن قدرت خود نگهداری کرد.
همچنین بسیاری از بهترین فواید سیر را از نظر سلامتی به ارمغان می آورد.
استفاده منظم از این ادویه می تواند به آشپزی و سلامت کلی شما کمک کند.
مهم فواید پودر برای سلامتی شامل آن در تنظیم فشار خون بالا، سیرسطح کلسترول کلی، بهبود سیستم ایمنی، کاهش خطر برخی سرطان ها و کمک به هضم غذا و غیره است.
سیر دارای خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی است که از مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در آن می شود.
همچنین اگر به طور منظم مصرف شود، در برابر انواع باکتریایی، قارچی و ویروسی محافظت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.