چگونه ترشی انبه چابهار را از ایجاد قارچ جلوگیری می کنید؟
نحوه استریل کردن شیشه برای آچار | تهیه ترشی انبه
اکثر افرادی که ترشی درست می کنند با این مشکل مواجه می شوند که قارچ ترشی آنها را خراب می کند. وقتی یک ترشی کپک یا قارچ ایجاد می کند، دیدن تلاش و مواد تشکیل دهنده شما بیهوده است.
اگر دستور پخت ترشی انبه خام ما را مرحله به مرحله دنبال کنید، ترشی شما باید خوب باقی بماند.
با این حال، باید محتاط باشید و با دست های خشک تمیز و شیشه های استریل شده استفاده کنید تا مطمئن شوید که ترشی بدون قارچ باقی می ماند.
به خاطر داشته باشید که برای آچار، آب دشمن است، بنابراین مطمئن شوید که دستها، شیشههای ترشی و همه مواد کاملاً خشک هستند.
برای استریل کردن شیشه ها باید آنها را در آب گرم و صابون بشویید و با استفاده از دستورالعمل ما آنها را استریل کنید.
وقتی خیارشور خنک و خشک شد بلافاصله داخل شیشه ها را پر کنید.
ترشی پس از 7 روز از نگه داشتن آن در آفتاب آماده می شود یا با درب شیشه یا با پارچه خراطینی که محکم بسته شده است برای جلوگیری از گرد و غبار و حشرات پوشانده شود.
برای توزیع یکنواخت اجزاء باید هر روز شیشه را تکان دهید (مراقب باشید اگر این کار را فقط با یک پوشش موسلین انجام می دهید). با این حال، باید به یاد داشته باشید که آن را در طول شب یا اگر باران میبارد به داخل بیاورید.
ترشی اگر در بیرون نگهداری شود، در جای تاریک خنک نگهداری شود، ماندگاری آن یک ماه است و باید در یخچال نگهداری شود. آچار با افزایش سن شروع به تغییر بافت و نرم شدن می کند و بسیاری از مردم بافت نرمی را که با گذشت زمان به دست می آید ترجیح می دهند. با این حال، می تواند تا یک سال (و گاهی حتی بیشتر از آن) در یخچال باقی بماند.
اگرچه با توجه به طعم عالی آن، ما فکر نمی کنیم آنقدر طول بکشد و زودتر توسط خانواده شما و شما مصرف شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.