خرید آنلاین پد سلولزی متری، رونق فراوانی گرفته است، چون مشتریان می توانند با اطمینان کامل از کیفیت، محصول را به راحتی از سراسر کشور سفارش دهند. پد سلولزی، از لایه های مختلف ورق های موج دار و نازک کاغذ کرافت تولید شده است و یکی از واسطه های سرمایش تبخیری می باشد، که خاصیت جذب آب بالایی دارد. برای افزایش مقاومت این ورق ها در برابر آب و جلوگیری از فاسد شدن آن ها به وسیله ی رزین مقاوم سازی شده اند. پد سلولزی به صورت یکنواخت آب را پخش می کند و این به دلیل بافت منظم و شکل هندسی آن می باشد و با جریان عبوری هوا سطح تماس بالایی را ایجاد می کند.
خرید آنلاین پد سلولزی
برای خرید آنلاین پد سلولزی، می توانید از طریق فضای مجازی اقدام کنید و از فروشگاه های اینترنتی که به عرضه این نوع محصول مشغول هستند، سفارش خود را انجام دهید. پد سلولزی دارای ویژگی و خصوصیات منحصر به فردی می باشد. به عنوان نمونه، درصد بالایی از آب را جذب می کند و این به دلیل مواد اولیه کاغذ کرافت می باشد. آب در تمام سطوح پد سلولزی به صورت یکنواخت توزیع می شود، زیرا خاصیت مویینگی دارد.
خاصیت خودشویی دارد، که این باعث شده روی سطح پد رسوب ایجاد نشود، حشرات موذی نمی توانند از آن عبور کنند، به واسطه استفاده از کاغذ کرافت و مواد اولیه مرغوب، خاصیت ایستایی بالایی پیدا کرده است، نسبت به دیگر محصولات جایگزین مانند پوشال خنکای بیشتری را ایجاد می کند و حداقل سه سال طول عمر آن می باشد.
پد سلولزی در راستای خنک سازی هوای محیط نسبت به پوشال ها بازدهی بیشتری دارد، لذا بهترین جایگزین برای پوشال می باشد. علاوه بر این، استفاده از پدهای سلولزی برای کاربران، مزیت های فراوانی دارد و همین ها موجب شده اند سالانه میانگین استفاده از پوشال کمتر شود. کاهش مصرف آب، یکی دیگر از عواملی می باشد، که باعث شده پد سلولزی جایگزین پوشال شود. به صورت یکپارچه کاغذ کرافت در ساختار پد سلولزی استفاده شده که این می تواند، باعث جذب آب بیشتری به آن شود و برای مناطقی که بحران آب وجود دارد، این مسئله بسیار مهم می باشد.
پد سلولزی به هیچ عنوان به موتور فشار نمی آورد که این موجب گردیده بازدهی آن برای خنک سازی محیط افزایش یابد و در مصرف برق و آب صرفه جویی شود. بنابرین کاربر با استفاده از پدهای سلولزی به جای پوشال می تواند هم به افزایش طول عمر سیستم خنک کننده ای خود کمک کند هم با کمترین مصرف انرژی و آب محیط مورد نظر را خنک نماید. معمولا تا 5 سال پدهای سلولزی قابل استفاده می باشند. این پدها به هیچ عنوان فرسوده نمی شوند و تنها مشاهده مشکلات سلامتی دلیل جایگزینی آن ها می باشد. بعد از 3 یا 4 سال بهتر است پد سلولزی تعویض شود.
برای تمیز کردن پد سلولزی محلول مخصوصی ابتدا باید خریداری شود و سپس پمپ تهویه مطبوع را باید روشن کنید و بگذارید تا 15 دقیقه کار کند. در مرحله بعد تشک را باید مرطوب کنید و کولر را خاموش نمایید. سپس داخل سبد پمپ، محلول را بریزید و کولر گازی را روشن کنید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت بگذارید کار کند، چون در حین کار کردن به تمام قسمت های پد، محلول نفوذ پیدا می کند و رسوب زدایی می شود. تعداد دفعات باز و بسته شدن پد سلولز، یکی از عواملی می باشد، که باعث ایجاد رسوب روی پد می شود که این می تواند در کولر آبی بسیار موثر باشد. برای رسوب زدایی پد سلولزی از محلول های شیمیایی بهتر است استفاده نشود، زیرا این محلول ها خوردگی پدها را به همراه دارند.
برای رسوب زدایی پد سلولزی می توانید از برس پلاستیکی و آب پر فشار استفاده کنید تا رسوب و نمک روی پد گرفته شود، بدون این که به بافت پد آسیبی وارد شود. برای جلوگیری از تجمع قارچ بهتر است تشک سلولزی را هر چند گاهی تمیز کنید. برای جلوگیری از رشد قارچ ها می توانید سیستم آبرسانی را هر روز 45 تا 70 دقیقه قطع کنید.
خرید پد سلولزی متری
خرید پد سلولزی متری در ضخامت های مختلفی به صورت اینترنتی افزایش چشمگیری پیدا کرده است و تمام مشتریان می توانند در هر نقطه ای از کشور که هستند، بدون دغدغه از کیفیت، محصول را تهیه کنند. خرید پد سلولزی به دلیل مزیت های فراوانی که دارد، رونق خوبی گرفته است. به عنوان نمونه، به دلیل ساختار منظم و نصب محکمی که دارد، خاصیت ایستایی دارد و دچار افت ارتفاع نمی شود و همین خاصیت ایستایی پد سلولزی باعث شده نگهداری و شست و شوی آن آسان باشد.
به فضای سرمایش، باکتری های مضر تنفسی انتقال پیدا نمی کنند، برق کمتری مصرف می شود، چون در حالت مرطوب افت فشار پایینی دارد. به دلیل مواد اولیه درجه یکی که در ساخت آن استفاده شده است، خاصیت ترشوندگی و جذب آب بالایی دارد. به دلیل مواد اولیه باکیفیت، سرعت رسوب گذاری آن پایین می باشد. رشد آلودگی و قارچ بر روی پد کم می باشد.
به دلیل لایه های متعددی که دارد، گرد و غبار به داخل پد سلولزی نمی رود. در ضخامت و ابعاد مختلفی تولید می شود و 3 تا 5 برابر پوشال طول عمر مفید آن می باشد. باعث کاهش مصرف انرژی در بلند مدت می شود. به فضای سرمایش خنکای مطلوب تری می رساند. هزینه خرید مجدد پوشال و تعویض را کاهش می دهد، تنفسی سالم تر در خنکای مطلوب ایجاد می کند، چون فضای سرمایش را عاری از باکتری های مضر و قارچ ها خواهد کرد.
صنایعی که برای تولید محصولات خود به نحوی از سیستم سرمایش تبخیری استفاده می کنند از پد سلولزی و سیستم فن در فصل گرما برای کاهش دمای محیط استفاده می نمایند. بسیاری از تولید کنندگان سیستم پد و فن سرمایش، استفاده از پد سلولزی به جای پوشال را توصیه کرده اند. صنایع زیادی برای خنک کردن محیط خود از پد سلولزی استفاده می کنند، که از این صنایع می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- صنعت کشاورزی ( به ویژه گلخانه ها )
- صنایع دام و طیور ( مرغداری ها، گام داری ها و… )
- صنعت لوازم خانگی یا همان تولید کنندگان کولر آبی پلیمری سلولزی و کولر آبی سلولزی
- صنایع نساجی و صنعت تولید برق، هوا سازها و صنایع تاسیسات
در این جا لازم است به این نکته اشاره کنیم، که عبور هوا از لایه های مرطوب و صلب پد سلولزی با دستگاه ( دستگاه هایی که مکش هوا را انجام می دهند، دستگاه هایی که دهش هوا را انجام می دهند، فن اگزاست و موتور کولر ) و بدون دستگاه ( سرعت مناسب باد طبیعی ) می تواند باعث ایجاد سرمایش تبخیری شود.
پد سلولزی متری
برای خرید پد سلولزی متری باید به راندمان تبخیر که بیانگر افت فشار و خنکی هوا است، توجه کرد تا از میان اقسام و انواع مختلف پد سلولزی مناسب ترین پد خریداری شود، که از انواع پد سلولزی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- پد سلولزی 5090: این مدل پد برای کولر های آبی خانگی و مکان های تجاری استفاده می شود و با هدف ایجاد سرمایش تبخیری خریداری می گردد و با داشتن این مدل پد سلولزی دیگر لازم نیست از پوشال استفاده کنید.
- پد سلولزی مدل 7060: هنگامی که به سرعت هوای بالاتری نسبت به کولر آبی نیاز باشد استفاده می شود، مانند انبارها، گلخانه ها و مرغداری ها و با هدف سرمایش تبخیری استفاده می گردد.
- پد سلولزی 7090: همانند مدل 7060 در مرغداری ها، انبارها و گلخانه ها برای ایجاد سرمایش استفاده می شود. برای تقسیم آب در کولر های آبی از این مدل هم گاهی استفاده می گردد، به همین دلیل به ابتدای این مدل پد سلولزی برش باریکی متصل شده است.
پد سلولزی با توجه به حجم کولر آبی ابعاد آن انتخاب می شود و با توجه به نوع کولر اندازه و ابعاد پد مشخص می شود. به طور مثال پد سلولزی 3500 عرض، طول و ارتفاع آن 75*75*80 می باشد و برای کولر های آبی 3500 استفاده می شود علاوه بر این، برای کولر 3500 پد سلولزی دارای 60*51*7.5 قابل استفاده می باشد. بنابرین حجم کولر نقش موثری در ابعاد و اندازه پد سلولزی دارد.
ضخامت پد سلولزی
ضخامت پد سلولزی متفاوت می باشد، به همین دلیل در صنایع مختلفی برای ایجاد محیط سرمایشی استفاده می شود. با توجه به سختی آب که در مناطق مختلف وجود دارد، پد های سلولزی که با آب به طور مداوم تماس دارند، متفاوت می باشد. ممکن است بر روی پد های سلولزی املاح آب رسوب کنند برای رفع این مشکل به عنوان فیلتر آب در داخل مخزن آب از یک توری مشبک استوانه ای استفاده می شود علاوه بر این، می توانید با برس پلاستیکی، بعد از پایان کار پد سلولزی را شست و شو دهید. برای شستن پد سلولزی از کلرین ها، محلول های فسفاته و مواد شوینده نباید استفاده کنید، چون باعث خوردگی پدها می شود.
برای شست و شوی پدهای سلولزی باید به مدت 24 ساعت پد سلولزی گلخانه را خشک کنید و سپس در جهت شیارها و به آرامی برش را بکشید. پس از این که پد سلولزی را در جای خود قرار داده اید، باید فن ها را خاموش و سیستم آبرسانی را روشن نمایید. تا شسته شدن غبار ها انجام شود و داخل مخزن ریخته شوند و سپس باید تخلیه مخزن را انجام دهید.
برای جلوگیری از انسداد روزنه های خروجی باید قاب پد سلولزی و لوله ها را مرتب چک کنید تا روزنه های خروجی بر اثر مواد معلق موجود در آب گرفته نشده باشند. برای افزایش راندمان پد سلولزی گلخانه و فن راه های مختلفی وجود دارد، که این راه های شامل گزینه های زیر می شوند:
- به خوبی پدهای سلولزی باید خیس شوند.
- لوله های انتقال آب سالم و صحیح باشند.
- آب خنک باید وارد سیستم شود.
- کاملا گلخانه باید ایزوله باشد.
پد سلولزی ۵ سانت
پد سلولزی 5 سانت، در برند های مختلف و با بهترین کیفیت به صورت آنلاین عرضه می شود، که این باعث شده نگرانی بابت تهیه محصول برای مشتریان سراسر کشور ایجاد نشود. برای افزایش طول عمر پد سلولزی گلخانه ها، راهکارها و روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این راهکارها، این است که باید به آب مخزن مواد ضد جلبک مانند محلول 1 درصد هیپوکلریت سدیم اضافه شود تا از رشد باکتری ها جلوگیری گردد.
ph آب مخزن باید کنترل شود، چون برای نرم شدن پدهای سلولزی به ph بالای 6 نیاز می باشد، قطع کردن سیستم آب به مدت حداقل 4 ساعت و خشک کردن روزنه پدها یکی از روش های افزایش طول عمر پد سلولزی می باشد. به آب سیستم نباید هیچ گونه کود شیمیایی وارد شود، دور از نور خورشید باید پد سلولزی نگهداری شود، برای این منظور می توانید روی پد سلولزی سایبان نصب کنید.
فن ها را باید بعد از نیم ساعت که سیستم خنک کننده ای تبخیری خاموش شد، روشن کنید تا رطوبت روی پد تخلیه شود و از رشد جلبک ها جلوگیری گردد. فشار آب در هنگام شستن پد باید ملایم باشد، چون فشار آب بالا می تواند به بافت پدها آسیب برساند. در صورت امکان از آب چاه با عمق زیاد و آب شهری برای تامین آب پد سلولزی باید استفاده کنید. چون آب چاه های کم عمق و آب های سطحی، که جلبک یا املاح معدنی دارند، برای این کار مناسب نمی باشند و استفاده از این آب ها می تواند رسوبات در پد سلولزی را افزایش دهد و اگر از آب دارای املاح زیادی استفاده می کنید، باید آب مخزن را هر هفته تخلیه نمایید.
برای کولر و هواسازها استفاده از پد سلولزی به جای پوشال مزیت های فراوانی دارد. پد سلولزی در مقایسه با پوشال بازدهی بهتری دارد و می تواند به خنک شدن هوای محیط کمک کند. آب کمتری پد سلولزی نسبت به پوشال مصرف می کند، که این برای امروزه که جهان با مشکل کم آبی مواجه می باشد، بسیار مهم است.
.
پد سلولزی ترب
پد سلولزی در انواع مختلفی تولید می شود و شما می توانید با توجه به نیاز خود از میان انواع مدل ها، بهترین پد سلولزی را انتخاب و سفارش خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید.
پد سلولزی دیوار
پد سلولزی درون ایرواشر به عنوان واسط تبخیری عمل می کند و بر روی پنل های دیواره هواساز نصب می شود، پد سلولزی باعث خنک سازی محیط می شود هوای محیط اطراف را جذب می کند. در واقع هوا ساز بدون وجود پد سلولزی یا پوشال نمی تواند به خنک سازی محیط کمک کند.
اگر هوا که هواساز در آن جا قرار دارد، وجود نداشته باشد، پد سلولزی به خوبی نمی تواند، جذب هوای لازم را انجام دهد و به خنک سازی محیط بپردازد. استفاده از پوشال به اندازه پد سلولزی در انواع کولرها، هواساز ها و ایرواشرها موثر نیست. چون پد سلولزی از کاغذ کرافت ساخته می شود و آب بالایی را می تواند، جذب کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.