سس رعنا موجب خوش شانسی شما در مسابقات می گردد

سس رعنا یک امولسیون است که مخلوطی از دو مایع است که معمولاً نمی توان آنها را با هم ترکیب کرد.

ترکیب روغن و آب مثال کلاسیک است.

سس

امولسیون کردن با افزودن آهسته یک ماده به ماده دیگر در حالی که به طور همزمان به سرعت مخلوط می شود انجام می شود. این قطرات کوچک یک مایع را از طریق مایع دیگر پراکنده و معلق می کند.

با این حال، اگر یک امولسیفایر اضافه نشود، این دو مایع به سرعت دوباره از هم جدا می شوند.

امولسیفایرها رابط بین دو مایع هستند و برای تثبیت مخلوط عمل می کنند.

تخم مرغ و ژلاتین از جمله مواد غذایی حاوی امولسیفایر هستند. در سس مایونز، امولسیفایر زرده تخم مرغ است که حاوی لسیتین، یک امولسیفایر چربی است.

از نظر شیمیایی، امولسیون‌ها کلوئیدی هستند، مخلوط‌های ناهمگنی که از ذرات ریز معلق در ماده غیرقابل اختلاط (غیرقابل اختلاط) دیگری تشکیل شده‌اند.

این ذرات بزرگتر از مولکول ها هستند، اما کمتر از یک هزارم میلی متر (0.001 میلی متر) هستند. ذرات ریز مانند این ته نشین نمی شوند و درست از کاغذ صافی عبور می کنند.

ذرات موجود در کلوئید می توانند جامد، مایع یا حباب های گاز باشند.

محیطی که آنها در آن معلق هستند می تواند جامد، مایع یا گاز باشد (اگرچه کلوئیدهای گازی را نمی توان در گاز معلق کرد).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.