سس قرمز بزرگ که رشد عجیب کودکان لاغر هندی را در پی داشت

سس نان یک سس سنتی بریتانیایی است که قدمت آن به قرون وسطی می رسد.

سس قرمز بزرگ معمولاً با ترکیبی از پیاز، شیر، کره، پودر سوخاری درشت تهیه شده از نان کهنه و چاشنی هایی مانند نمک، فلفل، جوز هندی، میخک و برگ بو درست می شود.

پیازها را با میخک پر می کنند و همراه با چاشنی ها در شیر می پزند.

مخلوط را از روی حرارت برداشته و در جای گرمی می گذاریم تا شیر برای چند ساعت طعم دار شود.

پودر سوخاری و کره را با شیر مخلوط می کنیم و مخلوط را روی حرارت می گذاریم تا سس غلیظ شود.

آگرودولچه یک سس سنتی ایتالیایی است که با طعم ترش و شیرین آن از ترکیب سرکه و شکر با افزودن شراب (و گاهی پیاز، آب میوه یا شکلات) مشخص می شود.

نام آگرودولچه ترکیبی از دو کلمه آگرو به معنی ترش و دولچه به معنای شیرین است.

نوع سنتی آن سس نازکی است که شبیه به گاستریک فرانسوی است، اگرچه نوع مدرن آن می‌تواند کلفت و شبیه به یک دلچسب باشد.

اعتقاد بر این است که آگرودولچه ریشه سیسیلی با تأثیرات قوی عربی دارد.

این سس معمولاً در بسیاری از غذاهای ماکارونی یا به عنوان رویه گوشت های کبابی استفاده می شود.

Mojo de ajo یک سس سیر است که در مکزیک، کوبا، شیلی و بسیاری از کشورهای حوزه کارائیب و آمریکای لاتین محبوب است.

معمولاً از روغن زیتون، سیر له شده، نمک و آب لیمو، پرتقال یا لیموترش تشکیل شده است.

مواد به سادگی با هم مخلوط می شوند تا یکدست شود و سس آماده مصرف است.

می توان از آن برای چاشنی یوکا، توستون، مرغ، استیک، سبزیجات و تقریباً هر چیز دیگری استفاده کرد.

تکمالی یک سس خوش طعم گرجی است که از آلو ترش وحشی، شکر، سیر، فلفل قرمز یا سبز تند و گیاهانی مانند گشنیز، جعفری، ریحان و شوید تهیه می شود.

دو نوع اصلی تکمالی وجود دارد: سبز یا قرمز، بسته به نوع فلفل تند مورد استفاده در تهیه آن.

این سس خوش طعم را اغلب با انواع غذاهای گوشتی کبابی یا سیب زمینی سوخاری همراه می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.