لوبیا قرمز محلی عامل اصلی طلاق دو زوج در نظر گرفته شد

لوبیا قرمز محلی به طور عمده از کربوهیدرات و فیبر تشکیل شده است، اما همچنین منبع خوبی از پروتئین است.

حقایق تغذیه ای برای 3.5 اونس (100 گرم) لوبیا پخته شده عبارتند از:

کالری: 127
آب: 67%
پروتئین: 8.7 گرم
کربوهیدرات: 22.8 گرم
شکر: 0.3 گرم
فیبر: 6.4 گرم
چربی: 0.5 گرم
پروتئین
لوبیا قرمز سرشار از پروتئین است.

تنها 3.5 اونس (100 گرم) لوبیا پخته شده تقریباً 9 گرم پروتئین دارد که 27 درصد از کل محتوای کالری را تشکیل می دهد (2Trusted Source).

اگرچه کیفیت غذایی پروتئین لوبیا به طور کلی پایین تر از پروتئین حیوانی است، لوبیا یک جایگزین مقرون به صرفه برای بسیاری از افراد است.

در واقع، لوبیا یکی از غنی‌ترین منابع گیاهی پروتئین است که گاهی به آن «گوشت انسان فقیر» می‌گویند.

پروتئینی که به طور گسترده در لوبیا بلبلی مورد مطالعه قرار گرفته است، فازولین است که ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند (منبع 4، منبع معتبر 5).

لوبیا همچنین حاوی پروتئین های دیگری مانند لکتین و مهارکننده های پروتئاز است.

کربوهیدرات ها
لوبیاها عمدتاً از کربوهیدرات‌های نشاسته‌ای تشکیل شده‌اند که تقریباً 72 درصد از کل محتوای کالری را تشکیل می‌دهند (2 منبع معتبر).

نشاسته عمدتاً از زنجیره های بلند گلوکز به شکل آمیلوز و آمیلوپکتین تشکیل شده است.

لوبیا

حبوبات دارای نسبت نسبتاً بالایی از آمیلوز (30-40٪) در مقایسه با سایر منابع غذایی نشاسته هستند. آمیلوز به اندازه آمیلوپکتین قابل هضم نیست.

به همین دلیل، نشاسته لوبیا یک کربوهیدرات کند رهش است. هضم آن بیشتر طول می‌کشد و باعث افزایش تدریجی و کمتر قند خون نسبت به سایر نشاسته‌ها می‌شود و این امر باعث می‌شود که لوبیا به خصوص برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد.

لوبیا از نظر شاخص گلیسمی (GI) رتبه بسیار پایینی دارد، که معیاری است برای اینکه چگونه غذاها بر افزایش قند خون شما بعد از غذا تأثیر می گذارند (منبع مورد اعتماد.

در واقع، نشاسته لوبیا نسبت به بسیاری دیگر از غذاهای پر کربوهیدرات، تأثیر مفیدتری بر تعادل قند خون دارد.

الیاف
لوبیا دارای فیبر بالایی است.

آنها حاوی مقادیر قابل توجهی نشاسته مقاوم هستند که ممکن است در مدیریت وزن نقش داشته باشد (منبع معتبر 12).

لوبیا همچنین فیبرهای نامحلول به نام آلفا-گالاکتوزیدها را فراهم می کند که ممکن است در برخی افراد باعث اسهال و نفخ شود (13 منبع معتبر، منبع معتبر 14).

هم نشاسته مقاوم و هم آلفا گالاکتوزیدها به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند.

پری بیوتیک ها از طریق دستگاه گوارش شما حرکت می کنند تا زمانی که به روده بزرگ شما برسند، جایی که توسط باکتری های مفید تخمیر می شوند.

تخمیر این الیاف سالم منجر به تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs) مانند بوتیرات، استات و پروپیونات می شود که ممکن است سلامت روده بزرگ را بهبود بخشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.