لیمویی که مانع از سوختن ته دیگ برنج می شود

آب لیمو، پوست و پوست لیمو در لیمو شیرین برای سرماخوردگی انواع غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. از لیمو کامل برای تهیه مارمالاد، کشک لیمو و لیکور لیمو استفاده می شود.
برش های لیمو و پوست لیمو به عنوان چاشنی غذا و نوشیدنی استفاده می شود. پوست لیمو، پوست بیرونی رنده شده میوه، برای طعم دادن به محصولات پخته شده، پودینگ، برنج و سایر غذاها استفاده می شود.

از آب لیمو برای تهیه لیموناد، نوشابه ماشین ظرفشویی ال جی ساخت کره و کوکتل استفاده می شود. در مارینادهای ماهی استفاده می‌شود، جایی که اسید آن آمین‌های موجود در ماهی را با تبدیل آن‌ها به نمک‌های آمونیوم غیرفرار خنثی می‌کند.

گوشت، جایی که اسید تا حدی فیبرهای کلاژن سخت را هیدرولیز می‌کند و گوشت را نرم می‌کند، اما PH پایین پروتئین‌ها را از بین می‌برد و باعث می‌شود که آنها هنگام پخت خشک شود.

لیمو

آب لیمو به طور مکرر در لیست کالاهای مجاز برای صادرات به عراق بریتانیا برای افزودن به پنکیک استفاده می شود، به خصوص در روز سه شنبه.

آب لیمو همچنین به عنوان یک نگهدارنده کوتاه مدت در برخی از مواد غذایی که تمایل به اکسیده شدن و قهوه ای شدن پس از برش دادن دارند (قهوه ای شدن آنزیمی) مانند سیب، موز و آووکادو استفاده می شود، جایی که اسید آن باعث تخریب آنزیم ها می شود.

در مراکش، لیمو لیست کالاهای صادراتی ایران به قطر را در شیشه ها یا بشکه های نمک نگهداری می کنند. نمک در پوست و پوست نفوذ می کند، آنها را نرم می کند و آنها را به گونه ای می سازد که تقریباً برای مدت نامحدودی دوام می آورند.

لیمو ترش در انواع مختلفی از غذاها استفاده می شود. لیموهای نگهداری شده را می توان در غذاهای سیسیلی، ایتالیایی، یونانی و فرانسوی نیز یافت.

  • منابع:
    1. Lemon facts for kids
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از الیاف طبیعی در تهیه حوله مناسب
    2. نحوه ی آزمایش کردن سس های مختلف
    3. تنوع صندل زنانه در بازار بسیار زیاد است
    4. حوله ها بسیار نرم و جاذب هستند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.