چند نکته وجود دارد که همه ما می توانیم با اطمینان در مورد شکر بگوییم.
شماره یک، طعم آن عالی است. و شماره دو؟ واقعاً، واقعاً گیج کننده است.
در حالی که همه ما می توانیم قبول کنیم که شکر دقیقاً یک غذای سالم نیست، اطلاعات نادرست زیادی در مورد اینکه چگونه مواد شیرین باید در رژیم غذایی شما نقش داشته باشند وجود دارد.
نقل ارومیه در اصفهان جزو بهترین نمونه نقل ها می باشد.
به عنوان مثال، آیا برخی از انواع قند سالم تر از سایرین هستند؟
و آیا قطع کردن آن واقعاً شما را در مسیر سریع کاهش وزن، کاهش آکنه، جلوگیری از نوسانات خلقی یا سایر مشکلات سلامتی قرار می دهد؟
به نظر می رسد، پاسخ ها ممکن است آن چیزی نباشد که شما فکر می کنید.
در اینجا نگاهی به هشت چیز میاندازیم که حتی افراد آگاه به تغذیه ممکن است در مورد شکر متوجه نباشند – و آنچه باید در مورد گنجاندن آن در رژیم غذایی خود بدانید.
1. “همه قندها شکر بد هستند.”
احتمالا بارها و بارها در مورد اینکه چگونه همه ما باید قند کمتری بخوریم شنیده اید.
اما واقعاً منظور کارشناسان این است که ما باید شکر افزوده کمتری بخوریم.
این همان قند اضافی در غذاها است تا طعم شیرینی به آن ها بدهد – مانند شکر قهوه ای موجود در شیرینی های شکلاتی یا عسلی که روی ماست می ریزید.
شکر اضافه شده با شکری که به طور طبیعی در برخی غذاها مانند میوه یا شیر وجود دارد متفاوت است. جورجی فیر، RD، نویسنده کتاب «عادات ناب برای کاهش وزن مادامالعمر» توضیح میدهد که قند طبیعی با مجموعهای از ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی همراه است که به جبران برخی از جنبههای منفی محتوای قند کمک میکند.
به عنوان مثال، میوه دارای فیبر است که باعث می شود بدن ما قند را با سرعت کمتری جذب کند.
غذای آماده؟ نگران چیزهایی مانند میوه کامل یا لبنیات ساده (مانند شیر یا ماست بدون شیرینی) نباشید.
منابع قند افزوده – دسرها، نوشیدنی های شیرین یا غذاهای بسته بندی شده – چیزهایی هستند که باید مراقب آنها باشید.
شکر در مقابل شکر
همچنین این واقعیت وجود دارد که غذاهای دارای قند طبیعی به طور کلی حاوی قند کمتری هستند.
به عنوان مثال، 7 گرم شکر در یک فنجان توت فرنگی تازه، اما 11 گرم شکر در یک کیسه میان وعده های میوه ای با طعم توت فرنگی دریافت خواهید کرد.
2. “قندهای حداقل فرآوری شده یا طبیعی برای شما بهتر است.”
درست است که شیرین کننده هایی که حداقل فرآوری شده اند، مانند عسل یا شربت افرا، حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به شیرین کننده های بسیار فرآوری شده مانند شکر سفید هستند.
اما مقدار این مواد مغذی بسیار ناچیز است، بنابراین احتمالاً تأثیر قابل اندازهگیری بر سلامت شما نخواهند داشت. برای بدن شما، همه منابع قند یکسان هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.